Šta utiče na cijenu rent a car-a

Datum preuzimanja i datum povratka

Kao što ste već mogli da naslutite, sve zavisi od vasih datuma. Cijene iznajmljivanja su dinamične i mijenjaju se stalno, tako da, što ranije rezervišete to bolje za vas. Ako možete da izbjegnete praznike i sezone odmora, to će ići u vašu korist i moćićete pronaći povoljan automobil.

Mjesto preuzimanja i mjesto povratka

I ako je super jednostavno i jako primamljivo, iznajmljivati automobil na aerodromu je mnogo skuplje - uzmite to u obzir kad sledeći put iznajmite automobil. Isto ako planirate da preuzmete auto na jednom mjestu a vratite ga na drugom, zbog troškova rent-a-car kompanije i to vas izađe skuplje, nego kad automobil vratite na isto mjesto.

Koliko jos do najma

Kako biste dobili najpovoljniju cijenu, preporučujemo Vam da iznajmite automobil čim budete znali u kom datumu putujete. Kao što smo prethodno napomenuli, cijene iznajmljivanja su dinamične i mijenjaju se po potražnji automobila, kao i što avio karte poskupljuju pri većoj potražnji.

Koliko će te voziti

U renatnju postoje dvije opcije, ograničena kilometraža i neograničena. Koja je najbolja? To zavisi od vaših planova. Idete na izlet sa prijateljima? Mislim, da ne želite da se zamarate sa prekoračenjem kilometraže. Ako idete samo u nabavku u okolini grada, mislimo da bi ograničena kilometraža bila izbor koji je pogodan za vas. Ograničena i neograničena kilometraža zavisi od rent-a-car kompanije koju izaberete i kategorije automobila. Standardni modeli obično imaju obe opcije. Dok luksuzni automobili uglavnom mogu da se iznajme sa ograničenom kilometražom.

Kategorija automobila

Rent-a-car kompanije kategorišu automobile u različite klase (Ekonomska klasa, srednja klasa, kombi, ekskluzivna klasa). Što veći automobil i što bogatija oprema, to je i veća cijena, zvuči logično, zar ne? Samo se pobrinite da izaberete automobil koji odgovara vašim kriterijuma. Ako ste tako u mogućnosti, izaberite neki automobil sa bogatijim doživljajem voznje, možete da iskoristite trenutak da vozite automobil, koji inače ne biste vozili.

Dodatna oprema

Možete isto da rezervišete dodatnu opremu za vaše putovanje. Imate djecu? Mislimo da bi pomoćno sjedište bilo idealno za vaše mališane. Ne poznajete najbolje okolinu gdje putujete? GPS sistemi su tu da vas podrže. Dodatna oprema se naplaćuje po danu.

Spremni ste da rezervišete automobil?

Javite nam se direktno putem sledećih kanala:

phone-icon +387 66 467 367

viber-icon +387 66 467 367

whatsapp-icon +387 66 467 367

mail-icon office@rentajme.com

Cijene iznajmljivanja: Na 1 dan ne izdajemo, 2 dana od 100 KM, 3 dana od 140 KM. Na svaki sledeci dan su popusti. Duzi periodi su po dogovoru.